[ELUTASÍTOTT] [CRIMINALIST] Blake Evans

Lezárt
bleve31

[ELUTASÍTOTT] [CRIMINALIST] Blake Evans

Hozzászólás Szerző: bleve31 »

Kép PERSONNEL DIVISION Kép
Employment Background Check Authorization Form

A, SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
  • Utónév
    Blake
  • Családnév
    Evans
  • Születési dátum
    20/JAN/1984
  • Születési hely
    State of California
  • Nem:
    [-] Férfi
  • Állampolgárság
    [-] Született amerikai állampolgár
  • Családi állapot
    [-] Egyedülálló

B, KAPCSOLATTARTÁSI INFORMÁCIÓK
  • Lakcím
    Jelenleg nem találtam még rá a számomra megfelelő, állandó lakhelyre.
  • Telefonszám
    35100766
  • Email cím
    ferencz.kende@gmail.com

C, TANULMÁNYOK
  • Legmagasabb iskolai végzettség
    [-] Bachelor's
  • Képzést nyújtó intézmény neve: California State University, Los Angeles
  • Szak: Criminal Justice
  • Képzés kezdete, és befejezése: 08/SEP/2012 – 05/MAY/2016

D, HÁTTÉRINFORMÁCIÓK
  • Korábbi munkahely(ek)
    Vállalat/Ügynökség neve: Los Santos Mechanics
    Pozíció: Kezdő szerelő
    Feladatok összefoglalása: Vészhívásokra való kimenetel, autók javítása, festése.
    Munkaviszony időtartalma: 17.05.2025
    Távozási ok: Teljes karrierváltás
  • Rendelkezem érvényes vezetői engedéllyel
    [-] Igen
  • Legálisan lehetek-e munkavállaló az Egyesült Államokban
    [-] Igen
  • Az angol mellé az alábbi nyelveket beszélem
    Orosz, német
  • Jelenleg az Egyesült Államok Katonaságában szolgálok vagy szolgálatam
    [-] Korábban szolgálatam a: US Navy SEALs

E, POZÍCIÓ MEGJELÖLÉSE
  • Jelölje be a megpályázni kívánt pozíciót.
    [-]CRIMINALIST

F, OOC INFORMÁCIÓK
  • Mennyit tudnál szánni a frakcióra naponta: 3-4 óra
  • Amennyiben van másodlagos karaktered és frakcióban vagy vele: Nincs
  • Discord felhasználónév: kendus04
Kit ismerhetünk meg a karaktered személyében? Mik a motivációi a jelentkezésre?
  • írj egy legalább tíz egybefüggő mondatból álló karaktertörténetet.

Blake Evans vagyok, 31 éves EX Navy SEAL. Édesanyám elég korán meghalt, születésem után 2 évvel... Édesapámat eléggé megviselte ez az egész eset és egyre jobban elnyelte az alkohol. Traumatikus gyerekkorom ellenére megfogadtam, hogy az országomat szeretném szolgálni, ugyanis édesanyám terroristák keze által halt meg egy repülőúton hazafelé. Egész életemben ezt a célt tartottam a szemem előtt és sohasem tántorodtam el tőle. Amikor végre bekerültem a SPEC OPs-hoz, elküldtek minket egy rögtönzött küldetésre. Nem tűnt első látásra semmi különösnek, ugyanolyan volt, mint az összes többi amit kaptunk. Amikor megérkeztünk a helyszínre egy már-már lerokkanó gyárnál találtuk magunkat. Ezen a napon magabiztosabbak voltunk, ugyanis az egyik csapat három embere áthelyezésre került hozzánk ideiglenesen a vezetőjük sebesültsége miatt. Együtt behatoltunk a gyárba, megnéztük, hogy van-e bármi szokatlan. Nem találtunk semmit és senkit sem... Ez elég fura egy SPEC OPs-osnak, mivel ilyennel még senki nem találkozott, hogy egy 'kamu' küldetésre küldjenek minket... Ez egész idáig volt úgy, ameddig az egyik áthelyezett John, Fel nem kiáltott. Felmentünk mindannyian, hogy megnézzük mi lett vele és arra kaptuk fel a fejünk, hogy 6 maszkos férfi áll előttünk, John pedig a földön fekszik három 7x62-es kaliberű kalasnyikov golyó által. Egy hatalmas tűzharc után, a 9 emberből, aki bement az épületbe, három jött ki. A küldetést végrehajtottuk, más nem számított... Legalábbis ezzel próbáltak minket vigasztalni a vezetőink. A két szememmel néztem végig, ahogy a társaim elhullanak előttem... Végül egyetlen egy ember jött ki sértetlenül közülünk, a bajtársam és én csak sérülten tudtunk kijutni a tűzharcból. Szerencsére semmi maradandó sérülés nem történt a lelkeket érintő látványon kívül...
    Erre nem készített fel minket a training. Már jó rég kint vagyok a Navyből, és próbáltam mindenféle munkában elhelyezkedni, de semmi nem állt a kezemre... A hetekben elgondolkodtam, hogy mit is kéne kezdeni az életemmel... Rájöttem, hogy én csak az emberek megmentésében tudok teljesülni, ezért adom ide a jelentkezésemet.
ZÁRADÉK
Alulírott pályázó büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy:
1. a pályázatban foglalt adatok, információk és csatolt dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek,
2. a pályázat beküldésével járó munkaköri követelményeket ismerem és vállalom azok teljesítését,
3. ha a pályázatomban szereplő információk, adatok a valóságtól részben, vagy teljes egészében eltérnek, a mindenkori Administrative Services Bureau diszkvalifikálja pályázatomat és a jövőbeni jelentkezéstől való eltiltás jogával élhet.

Olvasható aláírás
Blake Evans

Kelt, 2025.05.21
Police Department
Adminisztátor

BÍRÁLAT

Hozzászólás Szerző: Police Department »

Kép LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT Kép
APPLICATION – DECISION
DÖNTÉS – JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA
Tisztelt Pályázó!
Sajnálattal közöljük, hogy az Ön által benyújtott jelentkezést a(z) CRIMINALIST pozícióra nem áll módunkban elfogadni.

Elutasítás okai:
Hiányos vagy pontatlan információk
Nem kielégítő végzettség vagy tapasztalat
Inkoherens motivációs levél vagy válaszok

Amennyiben szeretne újrapályázni, ezt 7 nap elteltével új jelentkezés formájában megteheti. Kérjük, ez esetben figyeljen a hiányosságok javítására.

Administrative Services Bureau
Personnel Division
Los Santos Police Department
Lezárt